Ferragosto Jam Filip Bušić

Pripremite se za 13. Ferragosto JAM!

Svi izvođači 13. festivala Ferragosto JAM u jednoj playlisti

Nakon što smo mjesecima glazbu mogli doživjeti jedino preko (što manjih što većih) ekrana, život nam se polako ponovno vraća u normalu. Čini mi se kao da su svirke samo odjednom sada počele, a sve većem broju koncerata, osim trenutno još uvijek povoljne epidemiološke situacije, sigurno pridonosi i sve toplije vrijeme, pa se dosta događanja održava na otvorenom.

Jedno od sad već tradicionalnih ljetnih glazbenih događanja na otvorenom zasigurno je festival Ferragosto JAM. Organizatori su od Stožera civilne zaštite i Grada Orahovica dobili zeleno svjetlo, pa će se tako Ferragosto JAM održati u svom originalnom terminu, od 5. do 9. kolovoza 2020.

Ferragosto JAM je najavio i potvrdio nastupe dvadesetak izvođača. Tu su veterani Psihomodo pop, PipsChips&Videoclips, Let 3 i Overflow, ali i nove snage kao što su Z++, Lovely Quinces, Jonathan, ABOP, Pocket Palma i She Loves Pablo. Naravno, tu su i gosti iz susjedstva: Repetitor, Buč Kesidi, Atheist Rap, Mortal Kombat i drugi.

Nastupi će počinjati u 18 sati, dok će posjetitelji tijekom dana moći uživati u druženju i prirodi oko Orahovačkog jezera gdje se festival održava. Više informacija možete doznati na službenom eventu.

Blog Mala truba je ponosni medijski partner festivala Ferragosto JAM, stoga sam vam priredila playlistu s pjesmama ovogodišnjih izvođača, kako biste se što bolje zagrijali i pripremili za festival. Čak i ako vam Ferragosto JAM nije u planu, možda vas ovom playlistom ponukam da se ipak odlučite na izlet u Orahovicu i na festival.

Playlista je dostupna na Deezeru i Apple Musicu.

 

 

Tekst: Ana Hotko

Fotografija: Filip Bušić